Hallenbandy Innebandy Cup

Klassturnering innebandy

Välkomna till Skol IF:s fjärde upplaga av klassturnering i innebandy. Vi har 12 anmälda lag till turneringen och ser framemot bra matcher!

Antal anmälda lag/årskurs: Åk 1: 4 lag

Åk 2: 3 lag

Åk 3: 4 lag

Personal: 1 lag

Gruppindelning: Se bifogat papper

Poäng: 3 poäng för vinst 1 poäng för oavgjort

Placering i gruppen avgörs genom:

1. 1. Antal poäng
  2. 2. Målskillnad
  3. 3. Antal gjorda mål
  4. 4. Inbördes möte
  5. 5. Lottning

Matchdag: Första omgången startar tisdag, 29/11, klockan 16.10-18.00 och efter jul, onsdagar 15.30-18.00. Laget spelar ca 1 match varannan vecka. Aktuellt spelschema för nästkommande omgång kommer att läggas ut i klassfacken på torsdagar. Bara lag som ska spela nästa omgång får ett spelschema. Spelschemat sätts också upp på IF:s anslagstavla i Ljushallen.

Observera att spelare inte får gå ifrån lektion för att delta i turneringen. Matcherna läggs efter avslutad lektion.

Förhinder: Om laget inte kan spela en viss omgång måste laget meddela detta senast tisdag och onsdag kl. 12:00 till Skol IF:s expedition.

Senare återbud kan innebära att laget tvingas lämna w.o. och därmed riskera att uteslutas. Om ett lag utesluts räknas dess tidigare resultat bort. För att få lämna återbud och få matchen uppskjuten måste vissa giltiga skäl föreligga, vilket bestäms av turneringsledningen. Beslut av tävlingsledningen går ej att överklaga.

Matchtid: 2 x 7,5 minuter. Kort pausvila

Antal spelare: Fyra utespelare och en målvakt. Fritt antal avbytare. Byte sker vid långsidan vid fönstren. Ett lag får ej genomföra match med färre spelare än 4. Laget måste i så fall lämna w.o. och uteslutas om inte giltiga skäl föreligger, vilket bestäms av turneringsledningen.

Domare: Rudbecks IF kommer att tillsätta domare till matcherna. Respektera domarens svåra arbete även om du tycker att ett domslut är felaktigt.

Medlem: Alla i laget måste vara medlemmar i Rudbecks IF. Du som ännu inte köpt medlemskort skall göra det omgående. Säljs på fritidsledarens expedition för 50:-

Spelare som inte är medlem får heller inte spela match!

Priser: Rudbecks IF delar ut priser till spelarna i de tre främsta lagen i slutspelet.

Tröjor: Ordna gärna egna enkla matchtröjor. Om lagen inte kan skiljas åt kommer Rudbecks IF att låna ut västar till det ena laget.

Slutspel: Efter gruppspelet följer: kvartsfinaler, semifinaler och till slutligen match om tredje pris och final! Vid oavgjort resultat efter full tid spelas sudden death i 5 minuter. Därefter ev 1 straff/lag tills matchen är avgjord.

Regler: Vi kommer att följa Svenska Innebandyförbundets regler! Dock kommer vi inte tillåta hårt spel vid väggarna på grund av skaderisken! Man får inte passa tillbaka till målvakten! Vi kommer använda de gula linjerna runt planen, går bollen över så blir det icke felande lags frislag.

Utvisningar: Tvåminuters utvisning tillämpas vid enklare förseelse

Femminuters utvisning får man om man gör en grov överträdelse mot reglerna. Ex. vårdslös tackling utan avsikt att ta bollen. Vid väldigt grov förseelse så riskerar man att bli utesluten från turneringen.

Gruppindelning Hallenbandy

Grupp 1              Grupp 2              Grupp 3

Personal               NVO9D                 SA11F

SP09E                  NA11C                  SA11E

NV10D                  NV10E                  NV09B

NA11B                  SP09C                  SP10B

Segraren och tvåan i varje grupp går vidare till slutspel.

Treorna i varje grupp går vidare till ett kvalspel om två platser.

Kvartsfinaler:

Match 1: Segraren grupp 1-Tvåan från kvalet bland treorna

Match 2: Segraren grupp 2-Ettan från kvalet bland treorna

Match 3: Segraren grupp 3-Tvåan grupp 1

Match 4: Tvåan grupp 2-Tvåan grupp 3

Semifinaler:

Match 5 Segraren i match 1-Segraren match 2

Match 6 Segraren match 3-Segaren match 4

Match om tredjepris:

Match 7: Förloraren match 5- Förloraren match 6

Final:

Match 8: Segraren match 5-Segraren match 6

KOM I GOD TID INNAN MATCHSTART!

Med vänlig hälsningar Skol IF styrelsen

Uppdaterad: 29 NOV 2011 23:29 Skribent: Gustav Magnusson